img

Diggers - The Entrance

The Entrance, NSW Central Coast



The innovative project is a fantastic example of the impact you can achieve with a limited budget. The lounge, dining, foyer, alfresco gaming and FF&E were revisited introducing new design aesthetics. We opted for a contemporary palette to match the local coastal surrounds. The result of this successful project has been to improve the profitability of the club so that they are able to commence work on the larger masterplan, carpark expansion and seniors living development. Ultimately, contributing to the community and enlivening the local area. This project is a great example of how we at Altis Architecture are able to tailor results to suit both small and large projects. 

Altis Architecture is revolutionising the way NSW clubs embark on their renovations and new builds. By providing an easier, clearer, more appealing service structure and access to talented, trained professionals which all come to the for front when Diggers engaged both Altis and Boden Projects to undertake a tight budget renovation to fully refurb our entire trading floor , and consolidate 3 previous eateries into one. With the assistance of Altis and a team of professional tradesman from Boden Projects, “diggers” today is state of the art. Altis attention to detail with structure colour and fabrics is second to none resulting in a magnificent new facility that is aesthetically pleasing, functional and creating a great vibe amongst our members and guests.

Steve Byfield – CEO Diggers at the Entrance
Project Overview